Huis-aan-huis da’wah

Da’wah, nobel werk!

Huis aan huisHieronder twee voorbeelden voor een huis-aan-huis da’wah project. Print ze uit, kopieer en verspreid ze. (Klik met de rechter muisknop op de link en kies “Koppeling opslaan als” en sla het pdf-document in de gewenste map op.)

Kent u deze man?

De financiële crisis

Kijk ook eens naar de 15 pamfletten die u kunt downloaden, uitprinten en verspreiden. Mocht u andere ideeën hebben, deel ze dan met ons: info@uwkeuze.net.

Verhaald door Djarier (moge Allah tevreden zijn met hem): “…De boodschapper van Allah (Allahs zegeningen en vrede zijn met hem) heeft gezegd (Nederlandstalige interpretatie): ‘Degene die aanzet tot een goede gewoonte (of daad) in de Islaam (door het voorbeeld te geven of anderen er van op de hoogte te brengen), er is een beloning voor dit (deze daad van goedheid) en (voor hem is ook de) beloning van degenen die vervolgens ook dienovereenkomstig handelden, zonder enige mindering van hun beloningen…’

Of print onderstaande flyer (A5) uit en bezorg ze bij mensen in de brievenbus. (Klik op onderstaande afbeelding om het vergroot weer te geven.)

 

Gebruik deze flyer voor da'wah.

Gebruik deze flyer voor da’wah.

 

Relevante artikelen:

Da’wah ideeën
Da’wah (diverse artikelen)

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Salamualeykum! Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

DJazaak Allahu ghairan