Facebook

www.uwkeuze.net op Facebook

Facebook“En houd jullie gezamenlijk vast aan het koord van Allah (d.w.z. de Qor-aan, het verbond van Allah) en wees niet onderling verdeeld en gedenk de gunsten van Allah op jullie, toen jullie elkaars vijanden waren, waarna Hij jullie harten verenigde waardoor jullie, door Zijn gunst, broeders (in het islamitische geloof) werden…” [Soerat Aal ‘Imraan (3), aayah 103.]

Www.uwkeuze.net is ook te volgen op Facebook – via uwkeuze.net.

Op onze pagina treft u zinvolle inhoud aan om uw kennis te verrijken. U wordt op de hoogte gehouden van updates en nieuwe artikelen op www.uwkeuze.net, in shaa-a Allaah. Ook delen we regelmatig interessante ah’aadieth en andere leerzame informatie. Onze status updates bevatten vaak leuke en motiverende afbeeldingen om teksten kracht bij te zetten.

Meld u nu aan en word lid van onze Facebook community. Nodig ook uw vrienden uit om ons leuk te vinden, djazaakoem Allaahoe khayran.

! Hoewel Facebook nuttig kan zijn om da’wah te verrichten of kennis op te doen, kan het ook zorgen voor o.a. tijdverspilling. Gebruik Facebook en andere sociale media dus verstandig! Zie het artikel Regelgeving aangaande Facebook. Zie ook de artikelen:

(Klik op onderstaande afbeeldingen om ze vergroot weer te geven. Gebruik de afbeeldingen voor da’wah.)

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Salamualeykum! Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

DJazaak Allahu ghairan