E-mail

Voor algemene vragen en adviezen, niet voor een fatwah.

Email“…En steun elkaar in al-birr (de deugdzaamheid en het goede) en at-taqwaa (rechtschapenheid en vroomheid) en steun elkaar niet in de zonde en de overtreding…” [Soerat al-Maa-idah (5), aayah 2.]

We zijn ons goed bewust dat menselijk handelen samen gaat met vergissing – geen mens is perfect. Mocht u een onjuistheid op deze website aantreffen, een link die niet werkt, een taalfout of wat dan ook, wees dan niet zuinig met het geven van oprechte adviezen. De religie is immers oprechtheid in het geven van adviezen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld.

Heeft u vragen, opmerkingen of opbouwende kritiek, dan horen wij dat graag van u. Wij doen ons best om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Maar dat lukt niet altijd en het kan zijn dat er wat tijd overheen gaat. Wij hopen op uw begrip. U kunt ons e-mailen via:

  • broeders: info@uwkeuze.net (wordt door een broeder beantwoord)
  • zusters: zusters@uwkeuze.net (wordt door een zuster beantwoord)
  • shop: islamwinkel@uwkeuze.net (voor vragen over producten in onze webwinkel)

Neemt u er alstublieft nota van dat wij geen ‘fatwah service’ verschaffen. Wij vaardigen geen fataawaa uit, dergelijke e-mails worden dan ook niet beantwoord!! Voor fataawaa verwijzen wij u naar de meertalige fatwah-databank www.islamqa.info/en (Arabisch, Turks, Engels, Frans en meer).

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Salamualeykum! Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

DJazaak Allahu ghairan