Webshop

Binnenkort opent uwkeuze.net een nieuwe webwinkel met een breder assortiment aan artikelen in shaa-a Allaah.

webshop-klWelkom in de webwinkel van www.uwkeuze.net. Naast onze talrijke artikelen die u online kunt lezen, alsook onze gratis e-boeken, bieden wij u ook een beperkt assortiment hardcopy boeken over de islam aan waarmee u uw kennis kunt vergroten en die u kunt gebruiken voor da’wah om anderen tot de Islaam uit te nodigen.

Al onze producten worden verkocht op affiliatiebasis met www.islamazon.nl. Als u besluit een product te bestellen, dan wordt u doorgelinkt naar hun website waar u het product kunt bestellen en afrekenen, en zij verzorgen het verwerken en opsturen van uw bestelling, in shaa-a Allaah. Wij hebben persoonlijk goede ervaringen met www.islamazon.nl, al-h’amdoelillaah. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, neem dan contact met ons op: info@uwkeuze.net. Wij proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen, in shaa-a Allaah.

Klik op een kaft om het vergroot weer te geven. Klik op “meer informatie” voor een korte omschrijving van het betreffende boek en een inhoudsopgave daarvan (indien wij daarover beschikken).

> Veilig betalen met: betalingmet
> Voor 16:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis (in shaa-a Allaah).
> Voor 12:30 besteld via Same Day Delivery (€9.95), zelfde dag geleverd (in shaa-a Allaah)!
> Vanaf €75 gratis verzending!
> Standaard verzendkosten (NL) van €3.95.

Producten

Arabisch: Qor-aan & tadjwied

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Salamualeykum! Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

DJazaak Allahu ghairan