Webshop

Binnenkort opent uwkeuze.net een nieuwe webwinkel met een breder assortiment aan artikelen in shaa-a Allaah.

webshop-klWelkom in de webwinkel van www.uwkeuze.net. Naast onze talrijke artikelen die u online kunt lezen, alsook onze gratis e-boeken, bieden wij u ook een beperkt assortiment hardcopy boeken over de islam aan waarmee u uw kennis kunt vergroten en die u kunt gebruiken voor da’wah om anderen tot de Islaam uit te nodigen.

Al onze producten worden verkocht op affiliatiebasis met www.islamazon.nl. Als u besluit een product te bestellen, dan wordt u doorgelinkt naar hun website waar u het product kunt bestellen en afrekenen, en zij verzorgen het verwerken en opsturen van uw bestelling, in shaa-a Allaah. Wij hebben persoonlijk goede ervaringen met www.islamazon.nl, al-h’amdoelillaah. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, neem dan contact met ons op: info@uwkeuze.net. Wij proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen, in shaa-a Allaah.

Klik op een kaft om het vergroot weer te geven. Klik op “meer informatie” voor een korte omschrijving van het betreffende boek en een inhoudsopgave daarvan (indien wij daarover beschikken).

> Veilig betalen met: betalingmet
> Voor 16:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis (in shaa-a Allaah).
> Voor 12:30 besteld via Same Day Delivery (€9.95), zelfde dag geleverd (in shaa-a Allaah)!
> Vanaf €75 gratis verzending!
> Standaard verzendkosten (NL) van €3.95.

Producten

Arabisch: Qor-aan & tadjwied