Webshop

Opbrengst wordt gebruikt voor da’wah.

webshop-klWelkom in de webwinkel van www.uwkeuze.net. Naast onze talrijke artikelen die u online kunt lezen, alsook onze gratis e-boeken, bieden wij u ook een beperkt assortiment hardcopy boeken over de islam aan waarmee u uw kennis kunt vergroten en die u kunt gebruiken voor da’wah om anderen tot de Islaam uit te nodigen.

De opbrengst van onze webwinkel zullen wij gebruiken voor da’wah, zoals onderhoud en promotie van www.uwkeuze.net, folders enzovoort, in shaa-a Allaah. Zo hebben we ook enkele boeken gratis verloot via onze Facebook pagina, al-h’amdoelillaah. Dus als u in onze webwinkel boeken koopt, koopt u niet alleen kennis, maar steunt u ook nog eens Nederlandstalige da’wahprojecten.

Al onze producten worden verkocht op affiliatiebasis met www.islamazon.nl. Als u besluit een product te bestellen, dan wordt u doorgelinkt naar hun website waar u het product kunt bestellen en afrekenen, en zij verzorgen het verwerken en opsturen van uw bestelling, in shaa-a Allaah. Wij hebben persoonlijk goede ervaringen met www.islamazon.nl, al-h’amdoelillaah. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, neem dan contact met ons op: info@uwkeuze.net. Wij proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen, in shaa-a Allaah.

Als u in ons assortiment niet kunt vinden wat u zoekt, ga dan naar www.islamazon.nl om hun hele assortiment te bekijken.

Klik op een kaft om het vergroot weer te geven. Klik op “meer informatie” voor een korte omschrijving van het betreffende boek en een inhoudsopgave daarvan (indien wij daarover beschikken).

> Veilig betalen met: betalingmet
> Voor 16:00 besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis (in shaa-a Allaah).
> Voor 12:30 besteld via Same Day Delivery (€9.95), zelfde dag geleverd (in shaa-a Allaah)!
> Vanaf €75 gratis verzending!
> Standaard verzendkosten (NL) van €3.95.

 

Producten

 

Arabisch: Qor-aan & tadjwied