Contactformulier

Email“…En steun elkaar in al-birr (de deugdzaamheid en het goede) en at-taqwaa (rechtschapenheid en vroomheid) en steun elkaar niet in de zonde en de overtreding…” [Soerat al-Maa-idah (5), aayah 2.]

We zijn ons goed bewust dat menselijk handelen samen gaat met vergissing – geen mens is perfect. Mocht u een onjuistheid op deze website aantreffen, een link die niet werkt, een taalfout of wat dan ook, wees dan niet zuinig met het geven van oprechte adviezen. De religie is immers oprechtheid in het geven van adviezen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld.

Heeft u vragen, opmerkingen of opbouwende kritiek, dan horen wij dat graag van u. Wij doen ons best om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Maar dat lukt niet altijd en het kan zijn dat er wat tijd overheen gaat. Wij hopen op uw begrip. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier, of ons rechtstreeks e-mailen op info@uwkeuze.net.

Aangezien wij zelf geen fataawaa uitvaardigen, verwijzen wij u voor fataawaa naar de meertalige fatwah-databank www.islamqa.info/en (Arabisch, Turks, Engels, Frans en meer).

Contactformulier